Contact Us

Use the form on the right to contact us.

Gebruik het formulier rechts om ons een boodschap te sturen

42 Zuidhollandsedijk
Sprang-Capelle, NB, 5161 HL

+31651527880

Deze website toont het werk van glaskunstenaar Albert Hendriks.  

Agenda

Back to All Events

Open Ateliers 0416


  • HenteBeads 42 Zuidhollandsedijk Sprang-Capelle, NB, 5161 HL Netherlands (map)

Op zaterdag 24 en zondag 25 september, op beide dagen van 11:00-17:00 uur, stellen 36 kunstenaars in Waspik, Sprang-Capelle en Waalwijk hun ateliers open voor het publiek. Ik doe ook weer mee en geef min of meer doorlopend demonstraties in mijn atelier op de Zuidhollandsedijk 42 in Sprang-Capelle. Voor de liefhebber is er ook gelegenheid om onder begeleiding zelf een glaskraal te maken. Op de website www.openateliers0416.nl vind je een overzicht van alle deelnemers en de bijbehorende plattegronden. Dus pak de fiets of de auto en geniet van de prachtige werken die worden tentoongesteld of ga in gesprek met de kunstenaars die graag over hun werk vertellen. Bij de meeste kunstenaars liggen ook nog boekjes die je helpen bij het kiezen van de adressen die je wilt bezoeken.

Earlier Event: May 28
Het Oude Kerkje Middelbeers